Öppettider

mån-tors 9:00-16:30
fredag 9:00-16:00

Kontakta Oss

016 - 13 39 60
mail.us@thunellbil.se

Garantier / Finansiering

På Thunell Bil strävar vi efter att göra ditt bilköp så enkelt och tryggt som möjligt. Vi följer MRF:s riktlinjer för garantier och kundtrygghet och erbjuder attraktiva finansieringsalternativ som kan anpassas efter dina behov.

Gör en trygg bilaffär med oss på Thunell bil

Säkert bilköp med våra Garantier och Finansieringslösningar

Vi följer MRF:s riktlinjer för garantier och kundtrygghet och erbjuder attraktiva finansieringsalternativ som kan anpassas efter dina behov.

På Thunell Bil är din trygghet vår prioritet. Därför kommer alla våra begagnade bilar med en garanti i enlighet med MRF:s riktlinjer. Denna garanti skyddar dig mot oväntade kostnader relaterade till reparationer och underhåll under garantiperioden. Vi tror på kvaliteten på de bilar vi säljer, och vi vill att du ska känna samma trygghet när du köper en bil hos oss.

Vi förstår att finansiering är en viktig del av bilköpsprocessen och vi vill göra det så enkelt och flexibelt som möjligt för dig. På Thunell Bil erbjuder vi ett utbud av finansieringsalternativ som kan anpassas efter dina behov och budget. Oavsett om du föredrar en låg månadskostnad eller snabb avbetalning, kan vårt team hjälpa dig att hitta rätt lösning.

Kundnöjdhet är hjärtat av vår verksamhet på Thunell Bil. Vi följer MRF:s riktlinjer för kundtrygghet, vilket innebär att vi är engagerade i att ge dig den bästa möjliga bilköpsupplevelsen. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar från det ögonblick du kommer in genom dörren till den dag du kör iväg i din nya bil. Med Thunell Bil kan du räkna med pålitlig service och kundstöd som fortsätter långt efter att du köpt din bil.

Kontakta oss idag!

Vi vill höra från dig – Kontakta oss på Thunell Bil

Har du frågor, funderingar eller behöver du hjälp med att hitta din nästa bil? Kontakta oss på Thunell Bil. Vi ser fram emot att hjälpa dig.

Fredag 12/4

butiken öppen

9.00 – 14.00